logotype

Centrul de Studii Româno-Coreene

image1 image1 image1

Korean Day Relay Festival

Centrul de Studii Româno-Coreene (CSRK) este cea mai noua ramura a Departamentului de Studii Asiatice din cadrul Universitatii Romano-Americane. Obiectivele generale ale acestui centru sunt intarirea relatiilor economice dintre Romania si Republica Coreea (Coreea de Sud) si promovarea culturii coreene prin intermediul unor proiecte realizate deopotriva de profesionisti si iubitori ai acestei culturi.

In acest sens, centrul ofera cursuri de limba coreeana sustinute de un profesor nativ, doamna profesoara Ha Young Sun. Printre activitatile noastre se numara workshopuri de cultura coreeana (dansuri traditionale, bucatarie coreeana) dar si conferinte pe teme economice si sociale. In viitor, centrul isi propune realizarea unui numar de evenimente privind mediul economic, cultura traditionala, Valul Hallyu dar si stabilirea unor relatii de durata cu diverse firme si universitati coreene.
Parteneri:
logotype
Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!