logotype

Romanian-Korean Study Center

Excursie

Sambata, 8 iunie 2013, cursantii ce studiaza limba coreeana la Centrul nostru, dar si cei de la OpenBridge Consortium au participat impreuna cu profesorii coreeni la un program de socializare. 

 Mai mult... 

Workshop de Mancare Coreeana

Centrul de Studii Romano – Coreene a organizat in data de 19 aprilie 2013 un workshop de mancare coreeana sub indrumarea doamnei professor Ha Young Sun. 

Mai mult... 

 
Coreea de Nord, un lagar cat o tara

In data de 1 martie 2013, Centrul de Studii Romano-Coreene a fost gazda lansarii albumului de fotografie “Coreea de Nord, un lagar cat o tara” .  

 Mai mult...

Deschiderea Centrului de Studii Romano - Coreene

Marti, 16 aprilie 2013, a avut loc, la Sala Senatului, ceremonia de semnare a protocolului de colaborare dintre Asociatia Open Bdridge Consortium si Centrul de Studii Romano-Coreene din cadrul Universitatii Romano-Americane. 

 Mai mult..

 
Dansurile Traditionale in Coreea de Sud și Romania

Centrul de Studii Romano-Coreene a organizat in data de 11 decembrie 2012, un workshop privind "Dansurile Traditionale in Coreea de Sud și Romania". 

 Mai mult... 

 
Deschiderea Cursurilor de Limba Coreeana

În data de 17 octombrie 2012 a avut loc deschiderea cursurilor de limbă coreeană, acestea fiind dedicate nivelurilor începător, mediu și avansat. 

Mai mult... 

Farmecul cireșilor înfloriți 

Circuit în Coreea de Sud şi Japonia - Perioada: 20 Martie 2015 – 06 Aprilie 2015  

Mai mult...  

Parteneri:
logotype