Centrul de Studii Româno - Coreene

Cele mai mici prețuri

Unul dintre obiectivele noastre principale este să oferim cursuri calitative la un preț cât mai avantajos pentru cursanți.

Profesor nativ

Participând la cursurile noastre ai oportunitatea de a învăța limba coreeană de la un vorbitor nativ.

Oportunități de bursă

Prin intermediul parteneriatelor cu diverse instituții din Coreea, CSRK îți oferă șansa de a participa la programe sponsorizate!

Misiunea noastrĂ

Centrul de Studii Româno-Coreene (CSRK) a fost înființat în decembrie 2011 în cadrul Universității Romano-Americane, cu sprijinul ambasadei Coreei la București, fiind un proiect susținut de (?). Centrul își propune promovarea studiului limbii, culturii si mediului de afaceri corean celor interesați, atât studenți ai Universității Romano-Americane (așadar viitori oameni de afaceri, diplomați sau specialiști în drept internațional), dar și celor ce sunt pasionați de modelul corean. Cursurile se desfășoară într-o atmosferă prietenoasă și relaxată, fiind susținute de către profesori cu o atitudine proactivă. De asemenea, un alt obiectiv important al CSRK este acela de a dezvolta parteneriate cu

universități din Coreea, institute de cercetare cu profile similare, dar și cu reprezentanți de marcă ai mediului de afaceri nipon. Pentru cursanții noștri, un beneficiu important îl constituie si participarea la excursii de studiu în Coreea și școli de vară organizate anual, ce au rolul de a ii face conștienți de cultura și istoria ambelor țări. Mai mult de atât, Centrul a reușit sa creeze o tradiție prin oferirea unei imagini clare asupra elementelor de cultura tradiționale coreene cum ar fi: (?), (?), (?) dar si (?) sau (?). CSRK se regăsește printre componentele Departamentului de Studii Asiatice al Universității Româno-Americane.

Te așteptăm la cursuri!

Ai aptitudini muzicale și simți că muzica tradițională coreeană te atrage? Ești atras de limba și cultura coreeană? (?) este punctul tău forte? Alături de noi le poți încerca pe toate!

(?)

Limba coreeană

(?)