Universit??i partenere

chonnam-university

Chonnam National University

Universitatea Națională Chonnam este o universitate sud-coreeană situată în orașul metropolitan Gwangju care se află în mijlocul provinciei Jeolla de Sud sau Jeonnam (Chonnam). Universitatea a fost înființată oficial în ianuarie 1952. CNU este, de asemenea, recunoscută ca fiind una dintre cele mai performante din proiectele susținute de guvern în domeniul dezvoltării resurselor umane (HRD). Cheltuielile de cercetare ale CNU se situează pe locul 13 pe plan național.

dankook-university

Dankook University

Universitatea Dankook, abreviată ca DU sau DKU, este o universitate privată de cercetare din Yongin și Cheonan, Coreea de Sud. Universitatea a fost înființată în 1947, prima după Ziua Națională de Eliberare a Coreei. Prezența internațională la Dankook continuă să crească datorită relațiilor sale de colaborare cu peste 90 de universități din 30 de țări. Universitatea Dankook a fost clasată pe locul 148 în Asia de QS Asia University Rankings în 2010.

Konkuk University

Universitatea Konkuk este o universitate privată din Seoul și Chungju, înființată în anul 1946. Campusul Seul este situat în partea de sud-est a orașului Seul, lângă râul Han, și este servit de o stație de metrou cu același nume. Universitatea Konkuk a fost clasată pe locul 13 printre universitățile coreene de către JoongAng Ilbo în 2014. Potrivit unui sondaj realizat de Realmeter, care anchetează "Top 10 mărci coreene", universitatea a fost clasată pe locul 7, când publicul a fost rugat să identifice o universitate pentru recomandare în 2015. În același an, Universitatea Konkuk a ocupat locul 8, când viitorii studenți au fost rugați de către daehac.com la care universitate ar vrea să studieze, indiferent de performanța lor academică actuală. În august 2016, Universitatea Konkuk a fost clasată pe locul 59 în cele mai inovatoare universități din Asia de către Reuters.

Kyungnam University

Universitatea din Kyungnam este o universitate privată situată în Changwon (Masan), capitala provinciei Gyeongsangnam-do, provincia South Gyeongsang sau Gyeongnam (Kyungnam), în sud-estul Coreei de Sud, înființată în 1946. Universitatea are, de asemenea, 65 de universități partenere din 19 țări diferite. Universitatea se specializează în globalizare și localizare sub motto-ul universității de "adevăr, libertate și creație".

catholic-university

Catholic University of Korea

Universitatea Catolică din Coreea este o instituție privată romano-catolică de învățământ superior din Coreea de Sud. A fost înființată în 1855 și este cea mai veche universitate din Coreea de Sud. Universitatea Catolică din Coreea operează campusuri în Seul și în orașul vecin Bucheon. Școala medicală a universității, considerată una dintre cele mai prestigioase din Coreea de Sud, are opt spitale afiliate în marile orașe ale țării. S-a clasat pe locul al patrulea în domeniul educației și al finanțelor, (evaluarea generală a universităților Joong-Ang Ilbo, 2014) *S-a clasat în top 500 în QS World University Rankings 2016/17. *Clasat pe locul 99 în Asia University Rankings 2013/14 (QS World University Rankings) *Între locurile 400-500 în clasamentul academic al universităților mondiale, ARWU US, 2014

Hanyang University

Universitatea Hanyang este una dintre cele mai mari universități private de cercetare din Coreea de Sud, în special în domeniul ingineriei. Hanyang derivă din fostul nume al capitalei Seul, folosit în timpul dinastiei Joseon. Universitatea a fost înființată în 1939 ca institut de inginerie (DongA Engineering Institute) și a devenit instituția fondatoare a Universității Hanyang cu motto-ul său și filosofia educațională: “Dragostea în fapte și adevăr”. Universitatea Hanyang înscrie peste 3.000 de studenți străini în fiecare an și mai mult de 3.300 de studenți studiază în străinătate anual, aceasta numărând peste 777 universități partenere în 76 de țări din 2018.

SeoulTech University

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie din Seul (abreviată Seoultech) este o universitate națională situată în Nowon-gu, Seul, Coreea de Sud.Universitatea Națională de Știință și Tehnologie din Seul a provenit dintr-o școală profesională suplimentară, înființată în 1910 de decretul regal al împăratului Gojong. Universitatea Națională de Știință și Tehnologie din Seul a ocupat locul doi în Coreea de Sud și a 32-a în Asia în domeniul universității concentrate în 2015 de către Quacquarelli Symonds (QS) și a ocupat locul 15 în Coreea de Sud în domeniul științei și ingineriei în 2015 de către Korea Economic Daily.

Sungshin Women's University

Universitatea Sungshin pentru femei este o universitate , privată, pentru femei din Seoul. În prezent, Universitatea Sungshin pentru femei este formată din 9 facultati, 1 divizie principală deschisă și 5 școli postuniversitare.