BigHit devine HYBE

By:
Posted: aprilie 4, 2021
Category: Muzica si film
Tags: , , ,
Comments: 0


Au trecut deja două săptămâni de când BigHit a anunțat rebranding-ul companiei și noul ei nume. În data de 19 martie 2021, pe canalul de YouTube ”HYBE LABELS”, videoclipul de prezentare al companiei a fost postat și a atras multă atenție.

În acest videoclip, Bang Si-Hyuk, președinte și CEO, împreună cu Lenzo Yoon (CEO Global) și Jiwon Park (CEO HQ) au prezentat toate informațiile despre noua companie. Videoclipul poate fi vizionat pe acest link: https://www.youtube.com/watch?v=zbuAIAoBbO0

Vă întrebați de ce s-au gândit să schimbe numele companiei? Bang Si-Hyuk a explicat: „Ceea ce considerăm a fi variația muzicii este tărâmul infinit, și cred că numele BigHit Entertainment nu poate surprinde pe deplin acest concept”.

De ce „HYBE”?

Deși HYBE nu este un acronim, are un sens profund și flexibil. Noua denumire a companiei, HYBE, „simbolizează conexiunea, extinderea și relațiile”.

În videoclip, au fost prezentate unele dintre cele mai importante detalii, cum ar fi sigla companiei, viziunea noii clădiri și, posibil, locația HYBE Corporation.

Deoarece mulți fani erau curioși de ceea ce se va întâmpla cu vechiul nume, care a creat o reputație de-a lungul timpului, Bang Si-Hyuk a precizat că BigHit Entertainment va trăi ca „BigHit Music” în sfera mai mare, HYBE.

Că tot vorbeam despre HYBE, în imaginea următoare puteți vedea structura companiei.

Structura HYBE
Structura HYBE
HYBE este alcătuit din HYBE HQ și HYBE America. Din punct de vedere al afacerii, HYBE este alcătuit din Labels, Solutions și Platforms. Fiecare dintre ele constă în mai multe departamente (a se vedea imaginea de mai sus).

Cum poate mulți dintre voi vă gândiți acum, așa mă întrebam și eu unde va fi amplasată noua clădire, deoarece aș vrea să o vizitez cândva. HYBE nu au specificat dacă noua clădire este terminată sau care este locația exactă, dar, așa cum este prezentat în videoclip, putem ghici că noua locație a companiei HYBE este în Seul, undeva lângă râul Han, posibil în Yongsan-Gu. (vezi imaginea de mai jos).

Posibila locație a HYBE
Posibila locație a HYBE
Mă aștept ca noua companie să fie la fel ca BigHit, deoarece valorile lor continuă să trăiască în interiorul HYBE. Hai să suținem HYBE și artiștii reprezentați de companie!

Emblema HYBE
Emblema HYBE

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *