DTS : Ducktan Sonyeondan

By:
Posted: februarie 18, 2021
Category: Muzica si film
Tags: , , , , , , , , , , ,
Comments: 0


Cum a început trendul DTS?

Pe data de 6 ianuarie 2021, a nins în Coreea, iar mulți idoli coreeni au postat poze în zăpadă pentru a-și arăta iubirea pentru fanii lor. În acestea apar foarte multe creaturi de zăpadă, însă cele mai populare au fost rățuștele. În zilele 6 și 7 ianuarie au putut fi obervate rățuște din zăpadă peste tot în Seoul.

Kim Namjoon (RM) din BTS a postat pe Weverse și pe Twitter poze cu 7 rățuște făcute din zăpadă. Namjoon le-a numit DTS (Ducktan Sonyeondan), reprezentând cei 7 membri ai trupei BTS. Namjoon a spus în descriere că a așteptat un an să poată face aceste rățuște.

DTS, little snow ducks created by RM of BTS
DTS by RM
Pe data de 8 ianuarie 2021, RM a postat un update despre cele 7 rățuște, cu descrierea “DTS recently…”.

RM's post on Weverse: DTS recently...
RM's post on Weverse: DTS recently...
Rățuște peste tot în lume

După această postare, fanii BTS au urcat în trending pe Twitter „RIP DTS”. Acest fapt a determiant probabil cei mai mulți fani să posteze și ei poze cu propriile rățuște de zăpadă.

Fanii au căutat imediat modul prin care RM a făcut acele rățuște, dovedindu-se a fi o jucărie (duck snowball maker). Pe site-utile de socializare au fost încărcate poze cu rățuște dintr-un număr impresioant de țări. Fanii și-au arătat astfel aprecierea pentru BTS.

Nici în România lucrurile nu au stat diferit. Deși nu am observat multe poze recent, am postat și eu o imagine cu cele 7 rățuște de zăpadă. ARMY din România și nu numai și-au arătat aprecierile. Printre comentarii s-a regăsit „DTS WORLD TOUR” ceea ce accentuează dorul fanilor pentru concertele BTS.

DTS în România, pe Vârful Dichiu
Comentarii la postarea DTS in Romania
Morala: Oriunde în lume, dragostea pentru muzică există și creează lucruri frumoase. Cultura ne unește. A fost de ajuns ca unul din membri BTS să posteze aceste rățuște pentru ca ARMY din toată lumea să își exprime bucuria și aprecierea.


Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *