Ji-Min Lee - Eu și Marilyn: seară coreeană & lansare de carte

By:
Posted: octombrie 13, 2020
Category: Literatura
Comments: 0


??? #continuăm Noi evenimente #online Humanitas Fiction în cadrul seriei „Împreună în compania cărților“, #toamnaliterară2020.?? Al doilea eveniment din luna octombire: Vă invităm să participați la o seară coreeană #online ce are în prim-plan lansarea romanului «Eu și Marilyn» de Ji-Min Lee, ficțiune istorică și poveste de dragoste cu elemente de roman de spionaj, care surprinde tragedia Războiului Coreean, numit „războiul uitat“ alături de Diana Yuksel, tradicătoarea romanului, Irina Margareta Nistor, critic de film, Nona Rapotan, editor Bookhub.ro și Denisa Comanescu, director general al Editurii Humanitas Fiction.---     În partea a doua a evenimentului, plecând de la două din temele centrale ale cărții – feminitatea și muzica –, vom urmări un moment de ??????? interpretat de Seo Soyoung, profesor de limba coreeană
     Centrul de Studii Romano-Coreene al Universitatii Romano-Americane.
---
     Când: Miercuri, 14 octombrie, ora 19:30.
     Unde: exclusiv #online.
---
     Evenimentul va fi difuzat pe pagina de noastră de Facebook – Humanitas Fiction – și pe #HumanitasYouTubehttps://bit.ly/Humanitas-YouTube. Înregistrările audio vor fi ulterior disponibile pe #HumanitasSoundcloudhttps://bit.ly/Humanitas-Soundcloud.
***
     În februarie 1954, la șase luni după armistițiu, Marilyn Monroe este invitată să țină câteva concerte la Seul în fața trupelor americane. Fapt real, în jurul căruia Ji-min Lee construiește un roman despre traumele provocate de război, despre supraviețuire, suferință și neașteptată alinare.
**
     Cartea este disponibilă pe #LibHumanitas:
?? https://www.libhumanitas.ro/eu-si-marilyn-ji-min-lee...
Răsfoiți câteva pagini:
?https://humanitas.ro/assets/media/eu-si-marilyn.pdf

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *