Cursurile organizate de csrK

Centrul de Studii Romano-Coreene  (CSRK) a fost înființat în decembrie 2011 în cadrul Universității Româno-Americane, cu sprijinul ambasadei Coreei la București, fiind un proiect susținut de (?). Centrul își propune promovarea studiului limbii, culturii și mediului de afaceri corean celor interesați, atât studenți ai Universității Româno-Americane (așadar viitori oameni de afaceri, diplomați sau specialiști în drept internațional), dar și celor ce sunt pasionați de modelul corean. Cursurile se desfășoară într-o atmosferă prietenoasă și relaxată, fiind susținute de către profesori cu o atitudine proactivă.

Ești deja decis?

Tot ceea ce trebuie să mai faci acum este să ne trimiți un email la adresa csrk@rau.ro, în care să ne spui la ce curs te-ar interesa să participi. Ne poți adresa orice întrebare legată de cursuri iar noi promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil!

Limba Coreeană

În ultimele decenii, limba coreeană a fost atributul unei comunităţi restrânse din România, formate în special din profesionişti a căror specializare este limba şi cultura coreeană. Aceşti profesionişti sunt produsul unui sistem de învăţământ, de stat sau privat, care are drept obiectiv formarea profesorilor de coreeană, care vor intra la rândul lor în sistemul formator de noi profesori şi specialişti ş.a.m.d.
Cursul se desfășoară pe durata unui an universitar sub îndrumarea unui profesor vorbitor nativ.

Pret: 150 €/an

(?)

text

(?)

text

(?)

text

(?)

text

(?)

text