Cursurile organizate de csrK

    Centrul de Studii Româno-Coreene (CSRK) a fost înființat în decembrie 2011, în cadrul Universității Româno-Americane. Centrul își propune promovarea studiului limbii, culturii și mediului de afaceri coreean celor interesați, atât studenți ai Universității Româno-Americane (așadar viitori oameni de afaceri, diplomați sau specialiști în drept internațional), dar și celor ce sunt pasionați de modelul coreean. Cursurile se desfășoară într-o atmosferă prietenoasă și relaxată, fiind susținute de către profesori nativi.

Ești deja decis?

Tot ceea ce trebuie să mai faci acum este să ne trimiți un email la adresa csrk@rau.ro, în care să ne spui la ce curs te-ar interesa să participi. Ne poți adresa orice întrebare legată de cursuri iar noi promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil!

Limba Coreeană

limba coreeana

În ultimele decenii, limba coreeană a fost atributul unei comunităţi restrânse din România, formate în special din profesionişti a căror specializare este limba şi cultura coreeană. Aceşti profesionişti sunt produsul unui sistem de învăţământ, de stat sau privat, care are drept obiectiv formarea profesorilor de limba coreeană, care vor intra la rândul lor în sistemul formator de noi profesori şi specialişti ș.a.m.d.
Cursul se desfășoară pe durata unui an universitar sub îndrumarea unui profesor vorbitor nativ.

Pret: 150 €/an

(?)

text

(?)

text

(?)

text

(?)

text

(?)

text