11/08/2022

Cezara Grigoraș – STISS 2022

Cezara Grigoraș este studentă la Facultatea de Relații Comerciale și Financiar Bancare Interne și Internaționale, cu specializarea în Afaceri Internaționale, cursantă și voluntară a Centrului de Studii Româno-Coreene (CSRK).

Cezara a avut șansa de a participa la STISS 2022, școala de vară organizată de Seoul National University of Science and Technology, în Seul, Coreea de Sud.

Cezara: „Republica Coreea este o țară foarte diferită față de România, iar tabăra de vară din Seul, organizată de SeoulTech University mi-a oferit șansa să înțeleg mai bine cultura acestei țări, dar și diferențele dintre noi; a fost o experiență unică, cea mai spectaculoasă trăită până acum.

Toate activitățile desfășurate în cadrul școlii de vară mi-au dat șansa nu doar de a înțelege cultura și obiceiurile coreenilor, dar în același timp am avut posibilitatea să mă împrietenesc cu studenții de la SeoulTech.

Voluntarii de aici sunt oameni foarte deschiși, dornici să ne ajute de câte ori avem nevoie, în special în ceea ce privește limba coreeană.

Mulțumesc SeoulTech University pentru bursa oferită și pentru minunata experiență avută, dar și echipei CSRK din cadrul Universității Româno-Americane pentru încrederea acordata.”